Autoritetet italiane njoftuan sot edhe për 16,202 infeksione të reja me koronavirus në 24 orët e fundit dhe 575 viktima të tjera.

73.604 njerëz kanë vdekur që nga fillimi i epidemisë. Raporti i personit të testuar ndaj një rezultati pozitiv është 9.58 për qind. Dje kishte 11.212 infeksione të reja dhe 659 vdekje me 128.740 teste.

Numri i të shtruarve në njësitë e kujdesit intensiv është në rënie, dhe Venecia ka më të infektuarit rishtas.

Top Channel