​Asnjëherë ‘mos u kap’ me shoferin e traktorit! (Video)

17/12/2020 18:27

Shoferi i Mercedesit mori një mësim të rëndësishëm!

Një video nga Polonia që qarkullon në rrjetet sociale tregon se shoferët arrogantë gjithashtu dënohen.

Pas tejkalimit të traktorit, shoferi i Mercedesit në një farë mënyre donte të hakmerrej për shoferin e traktorit pasi po ngadalësonte trafikun. Sidoqoftë, shoferi i traktorit, i cili regjistroi ngjarjet në rrugë me një telefon të mençur, menjëherë e la të kuptojë se nuk kishte shaka me të.

Kur shoferi i Mercedesit frenoi përsëri, shoferi i traktorit e goditi pjesën e pasme të makinës me automjetin e tij.

Policia e gjeti shoferin e Mercedesit fajtor bazuar në regjistrim, raporton klipland.com. Përveç një gjobe prej 112 eurosh, ai mori gjashtë pikë dënimi për shkaktimin e një aksidenti, si dhe një gjobë shtesë prej 45 eurosh dhe gjashtë pikë të tjera ndëshkimi për rrezikimin e përdoruesve të tjerë të rrugës.

Por as shoferi i traktorit nuk kaloi pa sanksione – policia e gjobiti me 45 euro dhe pesë pikë dënimi, duke marrë parasysh se ai përdori një telefon mobil gjatë ngasjes së automjetit.

Top Channel