Kosovë- Dy gra kanë raportuar se një i dyshuar i panjohur, i maskuar dhe me armë, ka hy në banesën e tyre dhe nën kërcënimin e armës u ka grabitur stoli ari dhe dy orë dore.

Rasti ka ndodhur në Prishtinë, ku i dyshuari pas grabitjes së armatosur është larguar në drejtim të panjohur.

Top Channel