​Vonohet delegacioni i Kosovës për në Shtëpinë e Bardhë, AAK nuk pranon të shkojë

04/09/2020 16:50

Edhe 20 minuta i ka mbetur delegacionit të Kosovës për të qenë në Shtëpinë e Bardhë, por që ende nuk është nisur nga hoteli ku po qëndrojnë.

Ndërkohë, analisti Imer Mushkolaj i cili së bashku me mediat po qëndron në Uashington, ka shkruar se është vonuar nisja e delegacionit kosovar drejt Shtëpisë së Bardhë.

“Pjesa e AAK’së kundërshton marrëveshjen dhe nuk pranon të shkojë”, ka shkruar ai.

Top Channel