Për shkak punimeve të KOSTT-it dhe me kërkesë të kësaj kompanie, sonte pas mesnate nga ora 00:10 deri në ora 06:10, lagjet qendrore të Prishtinës do të mbeten pa energji elektrike.

Zëdhënësi i KEDS-it, Viktor Buzhala ka bërë të ditur përmes një njoftimi për media se do të ndalet furnizimi me energji elektrike në qendër të Prishtinës, pastaj në Ulpianë, Pejton, Dardani dhe një pjesë të Bregut të Diellit.

Top Channel