​Italia do të sjellë ekipin mjekësor-ushtarak në mbështetje të Kosovës kundër Covid-19

06/08/2020 21:09

Ministri i Punëve të Jashtme të Italisë, Luigi Di Maio, sot pati një telefonatë të frytshme me ministren e Punëve të Jashtme të Kosovës, Meliza Haradinaj, ku u diskutua për bashkëpunimin dypalësh, për dialogun Kosovë-Serbi dhe emergjencën COVID, duke përfshirë ekipin mjekësor-ushtarak në ardhje për të mbështetur përpjekjet e Kosovës kundër virusit

Kështu ka shkruar në Twitter, ambasadori i Italisë në Kosovë, Nikola Orlando, i cili ka theksuar se partneriteti është gjithnjë në rritje.

Top Channel