Aktorja e njohur Angelina Jolie dikur ishte një vajzë e zakonshme, e cila pëlqente të kalonte kohën me shoqërinë e saj, dhe fantazonte për të dashurin me të cilin ishte dashuruar.

Njëra nga shokët e saj, me të cilën shkoi në shkollë të mesme, ka dhënë detaje të shumta nga ajo periudhë, si letra, kartolina, të gjitha me kusht që ai të mbetet anonim.

“Ajo ishte një person i mrekullueshëm dhe miqësia jonë ishte perfekte. Njerëzit nuk e kuptojnë se ajo ka qenë gjithmonë një humanitare e shkëlqyer. E çmendur dhe e çuditshme, por një humanitare. Duke qenë nga një familje më e pasur se ne, ajo gjithmonë do të ndante gjëra me mua dhe miq të tjerë dhe nuk mund të kalonte pranë të pastrehëve pa i ofruar ushqim ose para. Kjo ishte kur ajo ishte 14-vjeç, kështu që nuk është për t’u habitur që ajo është ende ndihmon refugjatët në të gjithë botën”, tha ai për mediat e huaja.

“Ne vazhdimisht bënim festa, pinim. Ata hipnin me autobus dhe ajo gjithmonë bënte gjëra të çmendura, të cilat ishin e kundërta e ekipit nga Beverly Hills. Ne u veshëm me të zeza dhe e quajtëm veten anarkistë, nuk donim të voziteshim me makina të shtrenjta dhe shoqëroheshim me njerëzit që abuzoheshin në shkollë”, shton ai.

Në një nga kartolinat e vitit 1989, Angelina përshkroi burrin që e tërhoqi. Ajo ishte vetëm 14-vjeç.

“Ai është një fotograf që takova sot dhe askush nuk e di se unë e dua atë. Ai tha se dëshiron të punojë me mua, shpresoj se do të bëhet e vërtetë sepse e dua vërtet atë. Ai është i përsosur – i gjatë, i dobët, me flokë të zeza dhe që jeton në një studio! Unë mendoj se është homoseksual. Çfarë të bësh, ishin fjalët e saj”.

“Takova një zotëri të përsosur! Unë nuk e di emrin e tij, por ai puth në mënyrë të përsosur. Nuk do ta shoh më kurrë!”, ishte thënë Angelina.

I njëjti burim, i cili vendosi gjithçka në media, preku edhe nënën e saj, e cila vdiq nga kanceri i gjirit, dhe kishte rregulla dhe porosi të veçanta për vajzën e saj: nëna e Angelina urdhëroi vajzën e saj të merrte pilula kontraceptive që nga mosha 15- vjeç, që asaj nuk i pëlqente fare.

“Ajo ishte shumë e mërzitur që nëna e saj i dha ato pilula dhe i ndaloi të dashurit të saj të flejë në dhomën e saj. Angelina u rebelua dhe bëri të kundërtën – ajo nuk donte të flinte me të dhe hodhi pilulat në tualet. Nëna e saj donte që ajo të ishte e lezetshme dhe na lejoi të bëjmë atë që donim. Nëse do të donim të rriheshim dhe të pinim, mund të ishim në shtëpinë e tyre, pasi asaj i pëlqente të na mbante nën kontroll”, shpjegoi ai.

Ndërsa ishte në kushte të mira me nënën e saj, ajo kurrë nuk gjeti një gjuhë të përbashkët me babanë e saj, dhe ata u tjetërsuan më tej nga fakti se ai e tradhtoi nënën e saj. Ajo ishte aq e zemëruar sa që hodhi nga dritarja kompjuterin që i kishte dhënë babai i saj, gjë që ishte një çështje prestigji në atë kohë.

Është gjithashtu e pazakontë që ajo dëshironte të fotografohej në varreza, dhe ajo ëndërronte të bëhej organizatore e varrimit, kështu që ajo edhe mbaroi një kurs balsamimi

Top Channel