“PS vonoi seancën. Po bëni pazare me Metën për KLSH ”/ Ruçi-deputetëve: Nuk do përsëritet më

Ka nisur seanca e Kuvendit dhe menjëherë deputetët e opozitës shprehën pakënaqësinë për vonimin e saj.