​Skënderbeut, Ibrahim Rugovës e Zahir Pajazitit u mbyllen sytë

09/06/2020 20:22

Tri shtatoreve të figurave kombëtare që gjenden në sheshet e Prishtinës u janë mbyllur sytë me lecka.

Gjergj Kastriotit- Skënderbeu, Ibrahim Rugovës dhe Zahir Pajazitit, dikush ua mbylli sytë me leckë, kjo si duket për të mos “parë” se çfarë po ndodh në skenën politike vendëse.

KosovaPress doli në vendngjarje për të marrë pamje dhe për të kuptuar se pse ka ndodhur ky aktivitet.

Por në sheshet e Prishtinës nuk u pa ndonjë aktivist që ndërlidhet me këtë simbolik.

Top Channel