Gjatë 24 orëve të fundit në Maqedoni të Veriut janë regjistruar 79 raste të reja me Covid-19, ndërsa janë kryer 835 teste dhe 2 pacientë kanë humbur jetën.

Rastet e reja janë shënuar sipas qyteteve të mëposhtme:

Shkup 44
Kumanovë 9
Shtip 3
Prilep 1
Tetovë 8
Strugë 1
Veles 3
Manastir 1
Ohër 1
Gostivar 6
Dellçevë 1
Negotinë 1

Pacientët që kanë ndërruar jetë njëri është nga Prilepi dhe tjetri nga Strumica. Ndërsa 8 pacientë janë shëruar plotësisht.

Top Channel