Bylykbashi dhe Vasili, njësoj si Gjiknuri: Ramë dakord, por sfida që na pret është…

Oerd Bylykbashi dhe Petrit Vasili pas përfundimit të mbledhjes për Reformën Zgjedhore konfirmuan deklaratën e Damian Gjiknurit për çështjet në të cilat palët ranë dakord.