“Shkollat ​​në vendin tonë duhet të rihapen sa më shpejt që të jetë e mundur”. Kjo është ajo që shkroi Presidenti Amerikan Donald Trump në Twitter.

“Informacione shumë të mira tani janë në dispozicion,” shtoi ai.

Numri i vdekjeve të reja të koronavirusit në Shtetet e Bashkuara po zvogëlohet: në 24 orët e fundit ka pasur 638, më pak se mbi njëmijë në ditët e fundit.

SHBA-ja aktualisht është vendi më i goditur në botë nga pandemia me mbi 1.6 milion raste të infektuarve dhe mbi 97 mijë viktima.

Top Channel