Guidë për gatimet më të çuditshme në kryeqytet

15/11/2011 20:05

Shqiptarët janë shumë besnikë të shijes mesdhetare, por disa sipërmarrës dhe guzhinierë kreativë kanë vendosur të guxojnë duke prezantuar ushqime e pije me kombinime nga më të çuditshmet.

Petro Verria, djali i aktorit Albert Verria, ka vendosur të bëjë art me kulinarinë. Ai tregon disa receta speciale të mbushura me fantazi.

Mundohemi që çdo javë të bëjmë një ushqim me origjinë nga kontinentet e tjera”, shprehet Petro.

Zbuloni recetat “e rralla” të emisionit ‘Pasdite në Top Channel’ duke klikuar videon.

Top Channel