Vajza e Mick Jagger në “Playboy”

05/10/2011 00:00

Vajza e liderit të grupit muzikor “Rolling Stones”, Mick Jagger, ka
befasuar babain dhe opinionin publik me disa imazhe me të vërtetë
sensuale në revistën për meshkuj “Playboy”.

Lizzy Jagger, e bija e një tjetër modeleje të famshme të viteve 1980, ruan linja të shkëlqyera në moshën 27-vjeçare. Megjithatë, iniciativa e saj nuk është përkrahur nga babai, i cili e ka kundërshtuar publikisht shfaqjen e saj në “Playboy”.

Ofertat për t’u fotografuar në “Playboy” i kanë mbërritur vajzës me mbiemrin e famshëm Jagger që në moshën 21-vjeçare, por deri më sot, Mick ka mundur të ndalojë me sukses të gjithë tentativat e saj për të depërtuar në botën erotike.

Top Channel