Del kënga “Stand”, e Lenny Kravitz

08/06/2011 21:30

Kënga e re “Stand” e Lenny Kravitz, e nxjerrë nga albumi i nëntë “Black and White America” që gjendet ende në studio do të jetë në të gjitha radiot duke filluar nga 10 qershori.

Albumi do të dalë më 30 gusht pas më shumë se 35 milionë disqeve të shitura.

Kravitz ka konfirmuar një tur evropian që do e çojë në disa vende të SHBA-ve dhe Evropës.

Gjatë “Black and White Europe Tour”, Lenny Kravitz do të luajë të gjitha hitet e tij më të mëdha ashtu edhe albumin e ri.

Top Channel