Roberto Saviano në “Shqip”

28/02/2011 17:35

Sot në orën 21, në emisionin “Shqip” në Top Channel do të ndiqni një intervistë ekskluzive të gazetares Rudina Xhunga me shkrimtarin dhe gazetarin e njohur italian Roberto Saviano.

Saviano konsiderohet hero kombëtar në vendin e tij për kurajon me të cilin flet dhe godet mafian, në vecanti Kamorrën napoletane.

Në këtë intervistë në emisionin “Shqip”, ai do të tregojë edhe për mafien në Shqipëri, investimet e huaja të bëra prej saj dhe rrezikun që i kanoset Shqipërisë me importin e mbeturinave nga Italia.

Gjithashtu, Saviano do të komentojë protestat dhe krizën politike në vend, si dhe paralalet mes dy sistemeve në Shqipëri dhe Itali, që sipas tij janë në kërkim të demokracisë.

Top Channel