Jemen, vetëdigjet 25 vjeçari

27/01/2011 08:30

Një taksist nga Jemeni, 25 vjeç, ka mbetur i plagosur rëndë pasi i ka vënë vetes zjarrin në Sheikh Othman.

Në origjinën e gjestit janë vështirësitë ekonomike të familjes dhe vështirësitë e të riut për të ndihmuar prindërit e tij.

Gjesti i vetëdjegies në shenjë proteste ndaj gjendjes së keqe ekonomike, po shndërrohet në fenomen, duke pasur si pikënisje aktin e kryer nga një i ri në Tunizi që çoi deri në largimin e presidentit të vendit Ben Ali.

Top Channel