Rusi, nxjerr virgjërinë në “ankand”

28/09/2010 15:50

Vajza nga mbarë bota shfrytëzojnë trupin e tyre për t’u bërë të pasura, madje prej shumë kohësh, një gjë të tillë e bëjnë edhe adoleshentet, të cilat “nxjerrin në ankand” virgjërinë e tyre.

Një 18 vjecare nga Rusia ka reklamuar trupin e saj në internet, duke vendosur cmimin dysheme 5 mijë dollarë për “blerësin” e virgjërisë. Fillimisht, kur vajzat nxirrnin në shitje virgjërinë, në qarkullim mund të shikoje vetëm shifra me gjashtë zero por tashmë tregu është tejngopur dhe kjo ka bërë që cmimi të ulet ndjeshëm.

Në vitin 2009, amerikania Natalie Dylan përfitoi plot 3.7 milionë dollarë, ndërsa në mars të vitit 2010 një neozelandeze, 32 mijë dollarë.  

Top Channel