Gjermani, dy të “fejuara” në kafazin e Knut

20/09/2010 13:00

Të gjithë e mbajnë mend kur ariu më i famshën në Gjermani, Knut, u refuzua nga mamaje e tij dhe u rrit falë ndihmës së punonjësve në kopshtin zoologjik të Berlinit.

Por tashmë që ai ka disa vite jetë mbi supe, rrezikon të kryejë incest me mamanë e tij, e cila ndodhet në të njëjtin kafaz.

Kjo ka ngjallur polemika të mëdha në Gjermani, por drejtori i kopshtit zoologjik të Berlinit shprehet se ky nuk është aspak një problem. Për të përmbushur dëshirat seksuale të Knut, në kafazin e tij do vendosen dy arusha të reja, Nancy dhe Katjuscha.

Top Channel