Zbulohet “syri” i madh i Izraelit

05/09/2010 10:50

Edhe Izraeli ka qendrën e tij të dëgjimit për të përgjuar komunikimet në të gjithë botën.

Lajmin e ka bërë të ditur “Le Monde”.

Objektivi i tyre janë “qeveritë, organizatat ndërkombëtare, shoqëritë private, grupet politike në Lindjen e Mesme dhe jo vetëm”.

Top Channel