Lopez në jurinë e “American Idol”

03/09/2010 16:55

Jennifer Lopez do jetë pjestare e jurisë gjatë sezonit të ri të spektaklit “American Idol”.

Producentët dhe këngëtarja latine po diskutojnë edhe detajet e fundit të bashkëpunimit dhe kontrata do firmoset gjatë javës së ardhshme.

Pjesëmarrja e Lopez në këtë spektakël do jetë një risi e bukur për publikun, i cili ka kohë që nuk e shikon bukuroshen në një show kombëtar për shkak të impenjimit të saj me binjakët.

Top Channel