Belgjikë, zbulohet një tjetër “Fritzl”

24/06/2010 02:00

Tjetër rast “Fritzl”. Gazetat belge shkruajnë për një prind i cili ka abuzuar seksualisht me të bijën e tij për të paktën 20 vjet.Babai dhunonte seksualisht të bijën për 20 vjet

Sipas së përditëshmes “Le Soir”, abuzimet kanë nisur kur vajza ishte 14 vjeç dhe babai abuzues ka kryer inçest për 20 vjet me radhë.

“Le Soir” krahason dhe sjell në kujtesë zbulimin monstruoz të babait përdhunues në Austri, ku Josef Fritzl abuzoi për 24 vjet me të bijën e tij duke patur edhe 7 nipër-fëmijë me të.  

Top Channel