Berat, bashkia bllokon “maternitetin”

18/06/2010 15:25

Pas paditjes në prokurori të personave që kanë nisur të ndërtojnë në ish maternitetin e qytetit te Beratit, bashkia ka ndermarre edhe hap ate tjera deri ne bllokim te punimeve.

Me arsyetimin se ndertimi nuk ka nje leje, Inspektoriati Ndertimor ka nderhyre per te ndalur punimet ne objekt ku eshte thene se do te ndertohet nje universitet privat.

Prokuroria ka marre ne dore padine e bere nga ana e bashkise dhe po verifikon te gjitha procedurat.

Top Channel