“Twilight”, kapitulli i fundit me dy pjesë

12/06/2010 12:50

Është zyrtare, kapitulli i fundit i sagës së “Twilight” në kinema, do të jetë i ndarë në dy pjesë.

“Breaking Down”, libiri i fundit mbi historine e Bella dhe Edward i shkruar nga Stephenie Meyer, do të ndahet.

Kështu, pjesa e parë e filmit do të dalë në ekranin gjigand më 18 nëntor të 2011-ës, ndërsa e dyta në vitin 2012. Ndërkohë, më 30 qershor del kapitulli i tretë i sagës që mban titullin “Eclipse”.

Top Channel