Çavez, Fratinit: Të fala Berluskonit dhe popullit italian

28/05/2010 04:10

Presidenti venezualian Hugo Çavez ka pritur në Karakas ministrin e Jashtem italian, Franko Fratini.

“Dërgoji një përshendetja nga ana ime, kryeministri Berluskoni dhe të gjithë popullit italian, që ne venezuelianët e duam shumë’, është shpreh Çavez.

Fratini dhe Çavez nënshkruan disa marrëveshje dypalëshe mes Venezuelës dhe Italisë, pjesa më e madhe e tyre lidhej me sektorin e infrastrukturës.    

Top Channel