Uma Thurman, rekord negativ me “Motherhood”

27/03/2010 17:20

Rekord negativ arkëtimesh për filmin më të fundit të Uma Thurman në Britaninë e Madhe.

Vetëm 88 stërlina ka arkëtuar “Motherhood”, filmi i drejtuar nga regjisorja Katherine Dieckman. 12 ka qënë numri i spektatorëve që kanë preferuar të ndjekin filmin me subjekt ditën e një mamaje në New York, e cila duhet ta ndajë kohën mes fëmijëve dhe punës.

Kjo është një goditje e madhe për aktoren e njohur hollivudiane, e cila ka treguar se është një nga yjet e së ardhmes në kinemanë botërore.

Top Channel