Lushnje, spitali “stallë”

22/03/2010 13:00

Prej 5 vjetesh Reparti i Patologjisë në spitalin e Lushnjës ndodhet në një gjendje të mjerueshme. Niveli i higjienës është dramatik ndërsa nuk ka as kushtet më minimale. Në këtë repart ka edhe të shtruar të cilët shprehen jashtëzakonisht të pakënaqur.

Edhe personeli mjekësor që punon në këtë repart është i pakënaqur me ambientet të cilat janë në gjendje të mjerueshme.

Infermierja ëngjellushe Mema thotë se kushtet janë skandaloze, ndërsa ambientet duken si stallë lopësh.

Prej muajsh eshte premtuar largimi nga këto ambiente por premtimi nuk është mbajtur dhe cdo ditë e më shumë gjendja rëndohet.

Top Channel