Itali, eshte krim te thuash “je gay”

16/03/2010 16:10

T’i thuash dikujt qe “eshte gay” eshte nje krim, edhe pse personit te cilit i eshte drejtuar shprehja ka tendenca homoseksuale apo personi qe e thote e konsideron veten si pa paragjykime dhe me mentalitet te hapur.

Keshtu ka vendosur Gjykata e Larte ne Itali.

Shprehja eshte e censurueshme sepse shpreh kundershti ndaj tendencave homoseksuale.

Top Channel