Fillon “pranvera italiane”

15/03/2010 20:15

Ambasada italiane ka nisur stinen e madhe te eventeve te quajtur “Italia dhe Shqiperia 2010 – Dy popuj, nje det, nje miqesi”.

Ajo u inaugurua nepermjet ambasadorit Saba D’Elia, me spektaklin italian te kercimit akrobatik “Cataclo”, ne Pallatin e Kongreseve.

Stina e eventeve italiane, e cila do te vazhdoje deri ne fund te qershorit, permban aktivitete qe prekin sfera te ndryshme.

Do te jene 25 koncerte dhe spektakle, qe do te zhvillohen ne kuader te kesaj iniciative, 5 prezantime kinematografike, 10 ekspozita fotografie, 28 koferenca, 5 manifestime sportive, 7 iniciativa ne sektorine e ekonomise dhe tregtise, 6 aktivitete ne fushen e arsimit dhe 5 konkurse me tematika te ndryshme.

Top Channel