Kine-Perendim, nis “cyber lufta”

08/03/2010 16:45

Lufta e se ardhmes ka shperthyer! Ata qe do te marrin pjese jane, nga njera ane kombet e pajisura me ushtaret “cyber”, si Kina, dhe nga ana tjeter SHBA e BE.

Ne gare jane sekretet ushtarake dhe te sherbimeve te inteligjences se vendeve Perendimore, qe sikur me pare kercenohen nga hackers-at luftarake.

Por Nese SHBA dhe Britania e Madhe kane nisur te bejne gati armet per luften e re, BE vazhdon te lundroje e pashqetesuar duke dale hapur perpara armikut.

Top Channel