“iPad”, libri i pare per Ted Kennedy

27/01/2010 21:40

Libri i pare i prezantuar nga “iPad” i “Apple” eshte “True Compass”, mbi kujtimet e  “True Compass”

Teskti eshte ne shitje ne “iBooks Store” per 14 dollari 99 cent. Cmimi i te njejtit volum ne library eshte 35 dollare, ndersa versioni “Kindle” eshte 9.99 dollare.

Shtepite botuese qe kane marre pjese ne aventuren e perbashket te “iPad” jane “Penguins”, “Harpers Collins” te Rupert Murdoch, “Simon and Shuster”, “MacMillan e Book Group” dhe “Hachette”.

Top Channel