“Mozilla” lancon “Firefox 3.6”

22/01/2010 16:10

Me shume siguri “on line”, por edhe me shume shpejtesi dhe multimedialitet. Me keto objektiva “Mozilla” ka lancuar sot “Firefox 3.6”.

Me versionin e ri te shfletuesit te saj te navigimit, shpreson te marre kuota te tregut te “Explorer”, se fundmi i goditur nga nje problem qe mundesoi sulmet informatike ndaj “Google” dhe ndermarrjeve te tjera.

“Firefox” i ri, premton “Mozilla”, eshte me i shpejt me 20 perqind se me pare dhe ka te reja edhe ne fushen e sigurise dhe personalizimit.

Top Channel