Tokio, “Japan Airlines” drejt falimentimit

09/01/2010 20:55

Kompania japoneze “Japan Airlines” eshte ne gjendje te veshtire financiare dhe sipas mediave kombetare mund te filloje procedurat per falimentim me 19 janar.

Kompania me e madhe aziatike po kerkon nje shpetim public dhe kjo procedure mund te hyje ne nje plan per rikonstruktimin dhe mbeshtetjen e qeverise se Tokios.

Ne kete procedure perfshihet shkurtimi i 13 mije vendeve te punes ne tre vitet e ardhshme.
 

Top Channel