Sharon Stone ne serine “Law & Order”

06/01/2010 21:00

Sharon Stone do te shfaqet ne kater episode te reja te serise televizive “Law & Order”: Special Victims Unit.

Lajmin e ka bere te ditur “Entertainment Weekly”, sipas te ciles aktorja do te behet nje ish-police qe eshte bere zyrtare ne ministri e cila bashkepunon me dedektivet e Stabler e Benson.

“Eshte eksituese dhe e mrekullueshme te kesh nje star te kalibrit te Sharon”, eshte shprehur producenti i serise Dick Wolf.

Top Channel