“Nokia” denoncon “Apple”

29/12/2009 19:00

“Nokia” eshte ankuar ne Institutin Amerikan per Tregtine me Jashte duke denoncuar “Apple” per shkelje te patentave te saj, mes te cilave ajo e prodhimit te telefonave, kompjuterave dhe lexuesve portabel te muzikes.

Por kjo nuk eshte hera e pare: ne tetor grupi finlandez kishte denoncuar per shkelje te 10 patentave.

Ndersa me 11 dhjetor ishte “Apple” qe hodhi ne gjyq “Nokia” per shkelje te 13 patentave.

Top Channel