Kosove, “DV”: KQZ, transparence ne vendime

16/12/2009 21:30

Ne Kosove, koalicioni i OJQ-ve “Demokracia ne Veprim” i ka bere thirrje KQZ-se dhe organeve tjera te perfshira ne procesin zgjedhor qe te jene me transparente per te gjitha vendimet te cilat merren.

Lideri i ketij koalicioni, Ismet Kryeziu, i ka kerkuar KQZ-se qe te kete nje koordinim te plote me KKZ-te dhe te mos kete dallime ne qendrime mes te tyre.

““Demokracia ne Veprim” kerkon qe per te gjitha vendvotimet ku anulohen rezultatet te riperseriten votimet, ne te kundert procesi zgjedhor do te demtohej ne mase te madhe”, ka deklaruar Kryeziu.

Top Channel