“France Telecom”, 32 vetevrasje ne dy vjet

01/12/2009 21:40

Drejtuesit e “France Telecom” kane bere te ditur se ne dy vite jane vrejtur 32 vetevrasje te punetoreve te kompanise ku 17 prej tyre jane shenuar ne 2009.

“Me kerkese te inspektoriatit te punes, kemi pyetur se fundmi drejtuesit territorial dhe rajonal. Ka rezultuar nje total prej 32 vetevrasjesh ne 2 vjet, 17 nga te cilat ne 2009-en”, bejne te ditur drejtuesit e “France Telecom” ne nje komunikate.

“Kjo e dhene i eshte komunikuar ne menyre transparente inspektoriatit te punes”, thuhet me tej ne komunikate.

Top Channel