Hopkins do te jete Odino ne filmin “Thor”

30/10/2009 15:55

Anthony Hopkins eshte zgjedhur per rolin e Odinho-s ne filmin “Thor”, personazh i librave me kartona te “Marvel”, i krijuar nga Stan Lee dhe Jack Kirby.

Lajmin e ka bere te ditur “Variety”.

Ne film tregohet se si Thor, luftetar i fuqishem dhe arrogant nga Asgard, shkon ne token e te atit, mbretit Odino, dhe detyrohet te jetoje me njerezoret.

Aty do te tregoje te gjithe heroizmin e tij kur do t’i duhet te mbroje planetin nga pushtimi i forcave te erreta te derguara nga armiku i tij, Loki.

Top Channel