Fier, arrestohet drejtoresha e tatimeve

Kater eksperte kontabel, mes te cileve edhe drejtoresha e Tatim-Taksave ne Fier jane derguar per ndjekje penale dhe ndaj tyre eshte dhene masa “arrest shtepie”.