Mars, shtyhet ne 2018 misioni “ExoMars”

26/07/2009 14:45

Shtyrja e katert per misionin evropian “ExoMars” qe ka si objektiv Marsin.

Sipas BBC, Agjencia Hapesinore Evropiane ka shtyre nisjen e kerkimit te shenjave te jetes ne planetin e kuq per ne 2018-n.

Fillimisht misioni ishte parashikuar per ne 2011-n, duke u shtyre me pas per ne 2013-n dhe 2016-n.

Shtyrja ne kohe do te lejoje permiresimin e programit.

Top Channel