Koha e keqe pengon kthimin e “Atlantis”

22/05/2009 04:55

Koha e keqe qe ka perfshire Floriden ka penguar kthimin e anijes “Atlantis” dhe shtate astronauteve qe gjendeshin ne hapesire per te rregulluar dhe modifikuar teleskopin “Hubble”.

Pas kesaj nderhyrjeje teleskopi gjigand mund te funksionoje edhe per dhjete vjete te tjera.

Anija hapesinore duhet te rikthehet ne Toke te premten pasdite, por ka autonomi per te qendruar ne orbite deri te henen.

Top Channel