Ndihma per “General Motors” dhe “Chrysler”

27/03/2009 03:20

“General Motors” dhe “Chrysler” mund te presin ndihma nga qeveria amerikane, por ne kembim te nje ristrukturimi drastik dhe te dhimbshem.

Presdienti amerikan Barak Obama ka premtuar per nje tjeter ndihme per dy nder kompanite me te medha amerikane te prodhimit te makinave, edhe pse sipas tij, kjo mase eshte e papelqyeshme edhe per vete ate.

“Wall Street Journal” e ka konsideruar ristrukturimin e ketyre kompanive si me kompleksin e bere ndonjehere ne nje kohe te shkurter.

Top Channel