“NYT” ne krize, vendos te shese seline

23/01/2009 21:35

Gazeta “New York Times” ndodhet ne prag te falimentimit dhe ne vend qe te hipotekoje gratacelen e re ku ndodhet redaksia, ka vendosur qe te arketoje duke shitur seline.

E renuar nga renia e publicitetit ne te, e perditshmja me prestigjoze e Amerikes ka njoftuar se eshte ne tratativa per te shitur grupin imobiliar “W.P Carey & Co”, pra 19 katet nga 52 qe ka ne total gratacela ku punojne gazetare dhe administrata e gazetes.

“New York Times” do te qendroje ne te njejten ndertese tek “Avenue 8”, me te drejten per te riblere hapesiren brenda 10 vjetesh.

Top Channel