Parashikimi i Motit 24 Shkurt 2018
24/02/2018 09:15
Kinë, turistët sfidojnë lartësinë mbi urën e qelqtë
23/02/2018 12:14
25 mijë vjet më parë, neandertalët bënin art
23/02/2018 11:59
Parashikimi i Motit 23 Shkurt 2018
23/02/2018 09:18
Kur fluturojnë gota dhe karrige
22/02/2018 19:31
Parashikimi i Motit 22 Shkurt 2018
22/02/2018 09:15
Inteligjenca Artificiale, kërcënim në duart e të këqijve
21/02/2018 12:18
Parashikimi i Motit 20 Shkurt 2018
20/02/2018 09:18
Fergie kritikohet për interpretimin sensual të himnit amerikan
19/02/2018 18:30
Parashikimi i Motit 19 Shkurt 2018
19/02/2018 09:27
Shqiponja e robëruar lirohet nga policia
18/02/2018 17:10
Parashikimi i Motit 17 Shkurt 2018
17/02/2018 09:18
Hajduti “ekspert”, në vend të xhamit godet në kokë shokun
16/02/2018 14:56
Parashikimi i Motit 16 Shkurt 2018
16/02/2018 09:14
Parashikimi i Motit 15 Shkurt 2018
15/02/2018 09:17
Roboti që të hap derën
14/02/2018 13:13
Parashikimi i Motit 14 Shkurt 2018
14/02/2018 10:06
Olimpiada e robotëve
13/02/2018 12:44
Parashikimi i Motit 13 Shkurt 2018
13/02/2018 09:28
Muri i madh i zjarrtë kinez
12/02/2018 13:32
Parashikimi i Motit 12 Shkurt 2018
12/02/2018 09:11
Vitrina e Librit, 2 shkurt 2018
11/02/2018 20:26
Parashikimi i Motit 10 Shkurt 2018
10/02/2018 09:10
Erika dhe Eriku, binjakët që kënduan në The Voice Kids
09/02/2018 21:35
Johan Cruyff i bashkohet legjendave të PES
09/02/2018 21:35
Parashikimi i Motit 09 Shkurt 2018
09/02/2018 09:13
E do dhe qeni një shëtitje mbi poni
08/02/2018 10:05
Parashikimi i Motit 08 Shkurt 2018
08/02/2018 09:18
Parashikimi i Motit 06 Shkurt 2018
06/02/2018 09:28
Parashikimi i Motit 05 Shkurt 2018
05/02/2018 09:55