Soirée, Ardit Roshi & Blerina Bajko | Të famshmit brenda një familje, 15 Janar 2020
16/01/2020 00:45
Soirée, Ardit Roshi & Blerina Bajko rrëfejnë historinë e dashurisë, 15 Janar 2020, Pjesa 1
15/01/2020 23:18
Soirée, Artistët rrëfejnë të veçantat & vështirësitë që ka fama nën një çati, 15 Janar 2020, Pjesa 2
15/01/2020 23:17
Soirée, Lisa Kujofsa: Mendoja se isha e paaftë, fjalët e babait më motivuan, 15 Janar 2020, Pjesa 3
15/01/2020 23:16
Soirée, Artistë brenda familjes/ Sa e njohin njëri-tjetrin, 15 Janar 2020, Pjesa 4
15/01/2020 23:15
Isea Çili këndon në Soirée “Mikja ime fëmijëri”
15/01/2020 23:00
Sajmir Çili rikthen në Soirée “Yjet e shpresës”
15/01/2020 23:00
Soirée, “Ëndrra amerikane”, artistët shqiptarë zbulojnë vështirësitë e Amerikës, 8 Janar 2020
08/01/2020 23:19
Soirée, “Më ka marrë malli”, Erand Sojli, dedikim emocionues gruas në emision, 8 Janar 2020, Pjesa 1
08/01/2020 23:18
Soirée, Fillimet e vështira të Lei Kraja: Kam punuar kamariere në Amerikë, 8 Janar 2020, Pjesa 2
08/01/2020 23:17
Soirée, Lei Kraja: Ja si më kanë ngacmuar djemtë shqiptarë dhe ata amerikanë, 8 Janar 2020, Pjesa 3
08/01/2020 23:16
Soirée, Artistët rrëfejnë çfarë duhet të vizitosh me patjetër në Amerikë, 8 Janar 2020, Pjesa 4
08/01/2020 23:15
Soirée, “Më hodhi një gur dhe më kërciti gjaku”, Historia e pakëndshme e Herion Mustafaraj nga një fans
08/01/2020 23:00
Erand Sojli performon në Soirée “Dance Me to the End of Love” të Leonard Cohen
08/01/2020 23:00
Soirée, Viti i Ri me nostalgji, muzikë popullore & moderne, 2 Janar 2020
03/01/2020 00:05
Soirée, Erza Muqoli: Si më kërkoi Tuna që të bashkëpunoj me të, 2 Janar 2020, Pjesa 1
03/01/2020 00:04
Soirée, Kiara: S’më pëlqen ta përmend lidhjen me Butrintin, i ka humbur vlera, 2 Janar 2020, Pjesa 2
03/01/2020 00:03
Soirée, Gjergj Leka: Vitin tjetër do bëj një festival, 2 Janar 2020, Pjesa 3
03/01/2020 00:02
Soirée, Kosta Kamberi rikthen në vëmendje disa nga barcaletat e tij, 2 Janar 2020, Pjesa 4
03/01/2020 00:01
Vedat Ademi rikthen në Soirée hitin “Më mashtruan sytë”
03/01/2020 00:00
Fitnete Tuda rikthen në Soirée hitet “Shi bie në Tiranë” & “Rrugë”
03/01/2020 00:00
Soirée, Viti i Ri në Soirée me muzikë popullore, 2 Janar 2020, Pjesa 5
03/01/2020 00:00
Soirée, Hysni & Enkeleda Alushi ndezin atmosferën me këngën “Ah moj zemer”
03/01/2020 00:00
Erza Muqoli performon në Soirée “Xhamadani vija vija”
03/01/2020 00:00
Redon Makashi & Bledar Sejko këndojnë në Soirée “Vitet e shkollës” & “Jemi zemrat e çdo moshe”
03/01/2020 00:00
Ina Gjonci interpreton në Soirée poezinë e Bukowski-t “Loja e pasqyrave”
03/01/2020 00:00
Soirée, Kolazh këngësh nga Ermira Kola
03/01/2020 00:00
Marjola & Jurgen Kaçani ndezin atmosferën në Soirée me këngën “Djalë nga jugu”
03/01/2020 00:00
2die4 – Duart Lart
25/12/2019 23:16
Gent Bejko këndon në Soirée “Love Me Two Times” të The Doors
25/12/2019 23:15