Babai tregon sesi femija duke luajtur me shkrepse dogji shtëpine dhe u karbonizua – Shqipëria Live
27/01/2020 18:00
Shtëpia mu dogj me gjithçka kisha grumblluar për 50 vite punë – Shqipëria Live, 27 Janar 2020
27/01/2020 18:00
Cilësia e ujit, mënyra më praktike për filtrimin e tij – Shqipëria Live, 27 Janar 2020
27/01/2020 15:44
Graciano rrëfen momentet kur shtëpia u mbyt nga flakët – Shqipëria Live, 27 Janar 2020
27/01/2020 15:41
Babai tregon momentet e tmerrit kur gjeti djalin 2 vjeçar pa jetë – Shqipëria Live, 27 Janar 2020
27/01/2020 15:35
Pedagogia që la Shqipërinë, nuk gjeta veten dhe u largova – Shqipëria Live, 27 Janar 2020
27/01/2020 15:13
Çfarë po ndodh tani në Kinë me virusin vdekjeprurës? – Shqipëria Live, 27 Janar 2020
27/01/2020 14:55
Fëmijët në panel, pyesin shkrimtaren Libra vs Teknologji – Shqipëria Live, 24 Janar 2020
24/01/2020 14:41
Instruktori i palestrës, me një këmbë! Historia frymëzuese e Nikut – Shqipëria Live, 24 Janar 2020
24/01/2020 14:07
Jeta e 25 vjeçarit që humbi këmbën në aksident – Shqipëria Live, 24 Janar 2020
24/01/2020 13:59
Dy shqiptarë, vrasin snajperistin kurd – Shqipëria Live, 24 Janar 2020
24/01/2020 13:58
Adel lami, më dhunuan sepse kisha veshur pelice me lëkurë kafshe – Shqipëria Live, 23 Janar 2020
23/01/2020 18:42
Babai shpërthen në lot, kur kujton vazjën e sëmurë – Shqipëria Live, 23 Janar 2020
23/01/2020 18:30
Çfarë ndodh me kontrrollet rutinë të shëndetit të gruas – Shqipëria Live, 23 Janar 2020
23/01/2020 15:49
Familja denocon mjeken, që çoi drejt vdekjes vajzën e tyre – Shqipëria Live, 23 Janar 2020
23/01/2020 15:42
Vëllai i dhuron veshkën motrës, do të sakrifikoja jetën për të – Shqipëria Live, 23 Janar 2020
23/01/2020 15:17
Kryetari i bashkisë konsumon drogë, ja çfarë thonë qytetarët – Shqipëria Live, 23 Janar 2020
23/01/2020 15:02
Kafshtë të përgjakura, për çanta të shtrejnta – Shqipëria Live, 23 Janar 2020
23/01/2020 14:33
Herion Mustafaraj; Sme duhet pashaporta shqiptare, kam ate amerikanen, Shqipëria Live, 22 Janar 2020
22/01/2020 16:57
Lei Kraja, nuk di te kendoje Himnin Shqiptar – Shqipëria Live, 22 Janar 2020
22/01/2020 16:47
Ditëlindja si forcë parashikimi – Shqipëria Live, 22 Janar 2020
22/01/2020 16:34
I verbër, por punon si fizioterapist, historia frymëzuese – Shqipëria Live, 22 Janar 2020
22/01/2020 16:29
Lei Kraja, nuk di të këndoje Himnin Shqiptar – Shqipëria Live, 22 Janar 2020
22/01/2020 15:55
Bledi Mane përplaset me Herion Mustafaraj për pashaportën shqiptare – Shqipëria Live, 22 Janar 2020
22/01/2020 15:34
I djegin makinën, gardiani kam frikë për jetën, më kanë kërcënuar – Shqipëria Live, 22 Janar 2020
22/01/2020 13:51
Gazetari i plagosur, tregon shenjat në trup – Shqipëria Live, 21 Janar 2020
21/01/2020 17:30
Si jetoja me burrin dhe gruan e tij, historia pazakontë e treshes – Shqipëria Live, 21 Janar 2020
21/01/2020 17:26
A është vënë drejtësi për viktimat e 21 janarit – Shqipëria Live,21 Janar 2020
21/01/2020 15:40
Historia e martesës së burrit me dy gra, si bashkëjetonin 3 persona – Shqipëria Live,21 Janar 2020
21/01/2020 15:16
Gazetari i plagosur i 21 janarit, edhe sot kam shenjat në trup – Shqipëria Live,21 Janar 2020
21/01/2020 14:52