Episodi i plotë: Shiko kush LUAN 3, 7 Dhjetor 2019, Entertainment Show
07/12/2019 23:15
Fifi performon “We are the World”, Shiko kush LUAN 3, 7 Dhjetor 2019, Entertainment Show
07/12/2019 23:00
Luana dhe stafi, dhurata për fëmijët, Shiko kush LUAN 3, 7 Dhjetor 2019, Entertainment Show
07/12/2019 22:45
Topadjegësi me fëmijët e prekur nga tërmeti në Shiko kush LUAN 3, 7 Dhjetor 2019, Entertainment Show
07/12/2019 22:30
Klouni i Thumanës argëton fëmijët në Shiko kush LUAN 3, 7 Dhjetor 2019, Entertainment Show
07/12/2019 22:15
Lali Eri tregon për murin që i tha Xhaxhi Edi, Shiko kush LUAN 3, 7 Dhjetor 2019, Entertainment Show
07/12/2019 21:31
Lali Eri ndërton një mur në Shiko kush LUAN 3, 7 Dhjetor 2019 , Entertainment Show
07/12/2019 21:30
Luana solidarizohet me tërmetin, Shiko kush LUAN 3, 7 Dhjetor 2019, Entertainment Show
07/12/2019 21:15
Episodi i plotë: Shiko kush LUAN 3, 23 Nëntor 2019, Entertainment Show
24/11/2019 00:00
“Lufta” e kapitenëve me miell e qumësht, Shiko kush LUAN 3, 23 Nëntor 2019, Entertainment Show
23/11/2019 23:00
Lei dhe Roberti deklarata dashurie, Shiko kush LUAN 3, 23 Nëntor 2019, Entertainment Show
23/11/2019 23:00
Luana Vjollca ft.Dani këndojnë “Sonte” LIVE në Shiko kush LUAN 3, 23 Nëntor 2019, Entertainment Show
23/11/2019 23:00
Shpenzimi më i madh i Ramadan Krasniqit, Shiko kush LUAN 3, 23 Nëntor 2019, Entertainment Show
23/11/2019 23:00
“Këmbët në…” me Kiara Tito dhe Lei Kraja, Shiko kush LUAN 3, 23 Nëntor 2019, Entertainment Show
23/11/2019 23:00
Roberti tregon raportin me Norën pas ndarjes, Shiko kush LUAN 3, 23 Nëntor 2019, Entertainment Show
23/11/2019 23:00
Kiara përballë “Hajt Hajt” të Butrint Imerit, Shiko kush LUAN 3, 23 Nëntor 2019, Entertainment Show
23/11/2019 23:00
Kandidatët për “martesë” Eneda zgjedh Florin, Shiko kush LUAN 3, 23 Nëntor 2019, Entertainment Show
23/11/2019 23:00
Robert Berisha, Dashurova sytë e bukur LIVE, Shiko kush LUAN 3, 23 Nëntor 2019, Entertainment Show
23/11/2019 23:00
Luana tregon dëshiren e saj më të madhe, Shiko kush LUAN 3, 23 Nëntor 2019, Entertainment Show
23/11/2019 23:00
Florit i grisen pantallonat, Shiko kush LUAN 3, 23 Nëntor 2019, Entertainment Show
23/11/2019 23:00
Kiara pyetet për të vërtetën me Butrintin, Shiko kush LUAN 3, 23 Nëntor 2019, Entertainment Show
23/11/2019 23:00
Luana flet për jetesën pa baba, Shiko kush LUAN 3, 23 Nëntor 2019, Entertainment Show
23/11/2019 23:00
Robert Berisha do të martohej prapë me Norën, Shiko kush LUAN 3, 23 Nëntor 2019, Entertainment Show
23/11/2019 23:00
Luana rreh kapitenët, Shiko kush LUAN 3, 23 Nëntor 2019, Entertainment Show
23/11/2019 21:07
Episodi i plotë: Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
16/11/2019 23:16
Ermal Fejzullahu si baba në Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
16/11/2019 23:00
Deklarata e Ronela Hajatit për Samantën, Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
16/11/2019 23:00
Ndaje ose haje, Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
16/11/2019 23:00
Nostalgji, “Miqtë e mi” nga Teuta Selimi, Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
16/11/2019 23:00
Teuta Selimi, “Lule të bukura ka Tirana”, Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
16/11/2019 23:00