Pushime on Top/ Pushuesit “hapin” çantat për Florin
18/07/2019 14:14
Pushime On Top/ Ori dhe Flori dalin për shoping
18/07/2019 13:55
Pushime on Top/ Kush është më i fortë, Ori apo Flori?!
18/07/2019 13:39
Pushime on Top/ Çfarë mbajnë pushuesit në çantën e plazhit?!
17/07/2019 20:34
Pushime on Top/ Ujëvara e Selcës, ekspedita që duhet ta bëni një herë në jetë
17/07/2019 20:27
Pushime on Top/ Si të kaloni një pasdite të çmendur si Ori dhe Flori?
17/07/2019 20:13
Pjesa 1 – Si të kaloni një pasdite të çmendur si Ori dhe Flori? – Pushime On Top
17/07/2019 19:32
Pjesa 2 – Çfarë mbajnë pushuesit në çantën e plazhit? – Pushime On Top
17/07/2019 19:31
Pjesa 3 – Ujavara e Selces, ekspedita që duhet ta bëni një herë në jetë – Pushime On Top
17/07/2019 19:30
Pjesa e dytë – Çfarë mbajnë pushuesit në çantën e plazhit? – Pushime on Top
17/07/2019 19:16
Pjesa e tretë -Ujavara e Selces, ekspedita që duhet ta bëni një herë në jete – Pushime on Top
17/07/2019 19:16
Pjesa 1 – Si ka ndryshuar jugu i Shqipërisë në 79 vite – Pushime On Top
16/07/2019 19:32
Pjesa 2 – Grama, gjiri më i bukur i karaburunit – Pushime On Top
16/07/2019 19:31
Pjesa 3 – Eksplorim me bicikleta në Kepin e Rodonit – Pushime On Top
16/07/2019 19:30
Pjesa e parë – Pushime on top, nis sezonin e dytë – Pushime on Top
16/07/2019 13:33
Pjesa e dytë – Soni Malaj në intervistë verore – Pushime on Top
16/07/2019 13:30
Pjesa e tretë – Performancë në pishinë e Soni Malaj – Pushime on Top
16/07/2019 13:25
Pushime on Top | Ep.35 | 19 Gusht 2018 | Bora Zemani, Destinacionet me te mira ne Shqiperi
22/08/2018 18:00
Pushime on Top | Ep.34 | 18 Gusht 2018 | Floriana Garo, Parku i Finiqit, Plazhet e Qeparoit
18/08/2018 21:33
Pushime on Top | Ep.33 | 17 Gusht 2018
17/08/2018 21:34
Pushime on Top | Ep.32 | 16 Gusht 2018 | Gent Dhe Joy Bejko, Stand up paddle
16/08/2018 21:34
Pushime on Top | Ep.31 | 15 Gusht 2018 | Në jaht luksoz , Viola Spiro, Zvërnec
15/08/2018 21:33
Pushime on Top | Ep.30 | 14 Gusht 2018 | Olta Xhaçka me pushime, Një ditë në peshkarexhë
14/08/2018 21:01
Pushime on Top | Një ditë në anijen e patrullimit “Butrinti P134”
14/08/2018 16:55
Pushime on Top | Ep.29 | Elda Koçia – Plazhi i Menikut – Adrenalina e sportit të zhytjes
13/08/2018 21:08
Pushime on Top | Ep.28 | Më të mirat e javës 4
13/08/2018 21:01
Pushime on Top | Ep.27 | Kozma Dushi dhe Liljana Kondakçi – Motofest në Vlorë – Kalaja e Sopotit
13/08/2018 21:00
Pushime on Top | Ep.26 | Evi Reçi – Një ditë në anijen e patrullimit “Butrinti P134”
10/08/2018 21:31
Pushime on Top | Ep.25 | Blendi Fevziu – Të punosh në plazh
09/08/2018 21:31
Pushime on Top | Ep.24 | Plazhet e Sarandës – Olesia Leco – Bukuritë e alpeve nga Tamara në Vermosh
08/08/2018 21:01