Sekretet e Portokallisë, 16 Qershor 2019 – Xhemi flet për Salsanon si koleg
17/06/2019 10:48
Sekretet e Portokallisë, 16 Qershor 2019 – Erditi (Bestytnitë, Fiksimet e Erditit)
17/06/2019 10:47
Sekretet e Portokallisë, 16 Qershor 2019 – Lendis (Ketri)
17/06/2019 10:46
“Back to black” performancë nga Fjoralba Ponari “E Diell”, 16 qershor 2019
16/06/2019 20:47
“Gjira`s Style”- Couche Open Air Club, destinacioni i verës në Prishtinë “E Diell”, 16 qershor 2019
16/06/2019 20:44
Universiteti Europian i Tiranës- Gjëra të mëdha na presin “E Diell”, 16 qershor 2019
16/06/2019 20:41
“Adorions Palace”- Realizojmë ëndrra për dasmën tuaj perfekte “E Diell”, 16 qershor 2019
16/06/2019 20:27
Pop Culture, 16 Qershor 2019
16/06/2019 18:20
“I Can’t Go On” performancë muzikore nga Robin Bengtsson “E Diell”, 16 qershor 2019
16/06/2019 18:00
Einxhel Shkira vë në sfidë Flor Binajn & Ledio Lakon në ngritje shtange “E Diell”, 16 qershor 2019
16/06/2019 18:00
Lali dhe Luli lënë pa fjalë tullacët, Flor Binajn & Ledio Lakon”E Diell”, 16 qershor 2019
16/06/2019 18:00
“Këndi i së vërtetës”- Flor Binaj & Ledio Lako në “E Diell”, 16 qershor 2019
16/06/2019 18:00
“Sfida Idea”- Në garë për historinë më të suksesshme të biznesit “E Diell”, 16 qershor 2019
16/06/2019 18:00
“Anassa”- Trup perfekt për plazh me aparaturën “Accent Prime” “E Diell”, 9 qershor 2019
16/06/2019 18:00
Ambasadori suedez në”Escape” sjell surprizë përfaqësuesin e Eurovision “E Diell”, 16 qershor 2019
16/06/2019 18:00
“Zenith Travel”- Harto udhëtimin tënd “E Diell”, 16 qershor 2019
16/06/2019 18:00
Pjata VIP- Speca të mbushur për Greta Koçin” “E Diell”, 16 qershor 2019
16/06/2019 18:00
Lali dhe Luli urojnë Greta Koçin të mos bëhet 17 vjeç “E Diell”, 16 qershor 2019
16/06/2019 18:00
Greta Koçi si asnjëherë, tregon të gjitha sekretet në “E Diell”, 16 qershor 2019
16/06/2019 18:00
Hera e parë… e moderatorëve të”E Diell”, 16 qershor 2019
16/06/2019 17:59
Top List, 16 Qershor 2019, Pjesa 1
16/06/2019 12:02
Top List, 16 Qershor 2019, Pjesa 2
16/06/2019 12:01
Top List, 16 Qershor 2019, Pjesa 3
16/06/2019 12:00
Emisioni i plotë: Hipokrati, 15 Qershor 2019, Problemet e shtyllës kurrizore
15/06/2019 21:30
Gjurmë Shqiptare – Kuq e Zi në Amerikë. Parada e madhe për çështjen shqiptare
15/06/2019 20:54
Dea Mishel tregon eksperiencën e saj si Luna në #love #likes #tirana
15/06/2019 20:03
Ana Lika rikthehet në Pop Culture
15/06/2019 19:39
Klajdi Pipero në Pop Culture
15/06/2019 19:33
Hipokrati, 15 Qershor 2019, Te mjeku neurokirurg për problemet e shtyllës kurrizore
15/06/2019 19:30
Hipokrati, 15 Qershor 2019, Trajtimi i shtyllës kurrizore me kirurgji
15/06/2019 19:30