Open – Banorët i zënë rrugën në Top Channel, Gjiknuri: Ja zgjidhja që japim për Unazen e Madhe
13/11/2018 10:37
Open/ Protesta e banorëve para TCH: Rama na premtoi legalizime falas, tani po na prish shtëpitë
12/11/2018 22:43
Open/ Gjiknuri: Ja zgjidhja jonë për banorët që do preken nga Unaza e Re
12/11/2018 22:13
Open/ Protesta e banorëve para TCH, Gjiknuri: Shtysë politike, e rëndësishme të gjejmë zgjidhje
12/11/2018 22:12
Fiks Fare, 12 Nëntor 2018, Pjesa 1
12/11/2018 21:03
Fiks Fare, 12 Nëntor 2018, Pjesa 2
12/11/2018 21:01
Fiks Fare, 12 Nëntor 2018, Pjesa 3
12/11/2018 21:01
Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 12 Nëntor 2018, Pjesa 1
12/11/2018 19:37
Dhimbjet e stomakut – Në Shtëpinë Tonë, 12 Nëntor 2018, Pjesa 3
12/11/2018 19:36
Muzeu i armëve – Në Shtëpinë Tonë, 12 Nëntor 2018, Pjesa 5
12/11/2018 19:36
Portokalli, 11 Nëntor 2018 – Atentatet (Përrallë nga e tashmja)
12/11/2018 19:26
Portokalli, 11 Nëntor 2018 – Barsaletisti
12/11/2018 19:25
Portokalli, 11 Nëntor 2018 – Bukra, Luzja feat Rudina Demneri (Në radio)
12/11/2018 19:25
Portokalli, 11 Nëntor 2018 – Doktori feat Florian Agalliu
12/11/2018 19:25
Portokalli, 11 Nëntor 2018 – Editoriali (Çështja Lleshi)
12/11/2018 19:25
Portokalli, 11 Nëntor 2018 – Erand Sojli monolog (Fëmijëria nëpërmjet gënjeshtrave)
12/11/2018 19:24
Portokalli, 11 Nëntor 2018 – Kapo, Hekri dhe Deputeti (Lavazhi)
12/11/2018 19:24
Portokalli, 11 Nëntor 2018 – Mami, Vajza dhe Tatimori
12/11/2018 19:24
Portokalli, 11 Nëntor 2018 – Nasi, Naqja dhe Polici turk (Në aeroportin e Turqisë)
12/11/2018 19:24
Portokalli, 11 Nëntor 2018 – Parodia (Veset e adoleshentëve)
12/11/2018 19:23
Portokalli, 11 Nëntor 2018 – Po Sikur (Muç Nona, Kryemadhi, Veliaj)
12/11/2018 19:23
Portokalli, 11 Nëntor 2018 – Policat e Postbllokut (Alo 112)
12/11/2018 19:23
Portokalli, 11 Nëntor 2018 – Psikologia (Marredhënia nuse vjehrrë)
12/11/2018 19:23
Portokalli, 11 Nëntor 2018 – Rrok Kinemaja (Dashuri në kohërat e librave)
12/11/2018 19:22
Portokalli, 11 Nëntor 2018 – Suare dhe Ylvi Bakeri (Këngët e huaja)
12/11/2018 19:22
Portokalli, 11 Nëntor 2018 – Together with love (Virgjëresha)
12/11/2018 19:22
Portokalli, 11 Nëntor 2018 – Vetingu (Ali Bobi me 40 nipçe)
12/11/2018 19:22
Portokalli, 11 Nëntor 2018 – Zona e Brrylit, Nostradamusi Rim Saçi (Fundi i botës)
12/11/2018 19:21
Portokalli, 11 Nëntor 2018 – Aforizmat (Portokallia për diplomatët dhe marredhëniet diplomatike)
12/11/2018 19:21
Open/ Sonte i ftuar ministri Damian Gjiknuri
12/11/2018 16:35